
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 克 新鮮巴西利 ,只取葉子
- 1 粒 蒜頭
- 50 克 特級初榨橄欖油
-
100
克 新鮮牛肝菌菇 ,切片
nebo 30 克 乾燥牛肝菌 ,溫水浸泡20分鐘,瀝乾水份 - 100 克 新鮮蘑菇 ,切片
- 1 ¼ 茶匙 鹽
- 1200 克 水
- 300 克 義大利寬麵 (鳥巢麵)
- 1 - 2 小撮 現磨黑胡椒粉
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 396 kcal / 1659 kJ
- Protein
- 11 g
- Tuk
- 13 g
- Sacharidy
- 54 g
- Vláknina
- 5.6 g