四色蔬菜
TM31 TM5 TM6

四色蔬菜

4.0 (1 hodnocení)

Suroviny

  • 20 克 黑芝麻油
  • 10 克 薑, 切片
  • 150 克 西洋芹, 切段
  • 100 克 新鮮黑木耳, 切絲
  • 100 克 玉米筍
  • 120 克 紅甜椒, 切絲
  • ½ 茶匙 鹽
  • ¼ 茶匙 白胡椒粉

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
308 kJ / 73 kcal
Protein
1.144 g
Sacharidy
6.235 g
Tuk
5.263 g
Vláknina
3.392 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty