
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 克 黑芝麻油
- 10 克 薑 切片
- 150 克 西洋芹 切段
- 100 克 新鮮黑木耳 切絲
- 100 克 玉米筍
- 120 克 紅甜椒 切絲
- ½ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 73 kcal / 308 kJ
- Protein
- 1.144 g
- Tuk
- 5.263 g
- Sacharidy
- 6.235 g
- Vláknina
- 3.392 g