四色蔬菜

四色蔬菜

4.0 1 rating
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 人份

Suroviny

  • 黑芝麻油
    20 克
  • 切片
    10 克
  • 西洋芹 切段
    150 克
  • 新鮮黑木耳 切絲
    100 克
  • 玉米筍
    100 克
  • 紅甜椒 切絲
    120 克
  • ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 1.144 g
Kalorie 308 kJ / 73 kcal
Tuk 5.263 g
Vláknina 3.392 g
Sacharidy 6.235 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...