Zařízení & příslušenství
肉類高湯醬
Příprava 20min.
Celkový 45min.
4 人份
Suroviny
-
去骨肉塊,去筋膜 (每塊大小約3公分)300 克
-
綜合蔬菜 (如: 西洋芹、紅蘿蔔、洋蔥),切塊300 克
-
蒜頭1 粒
-
新鮮綜合香草 ( 如: 鼠尾草、迷迭香),只取葉子4 支
-
粗鹽150 克
-
30 克 水紅酒30 克
-
乾月桂葉1 片
-
丁香1 粒
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
14746.1 mg
Protein
18.5 g
Kalorie
581 kJ /
138.9 kcal
Tuk
2 g
Vláknina
1.8 g
Nasycený tuk
0.6 g
Sacharidy
10.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美善品多功能料理機基礎食譜
191 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
美善品美味秘密
157 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan