Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 克 去骨肉塊,去筋膜 (每塊大小約3公分)
- 300 克 綜合蔬菜 (如: 西洋芹、紅蘿蔔、洋蔥),切塊
- 1 粒 蒜頭
- 4 支 新鮮綜合香草 ( 如: 鼠尾草、迷迭香),只取葉子
- 150 克 粗鹽
-
30
克 紅酒
nebo 30 克 水 - 1 片 乾月桂葉
- 1 粒 丁香
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 581 kJ / 138.9 kcal
- Protein
- 18.5 g
- Sacharidy
- 10.8 g
- Tuk
- 2 g
- Nasycený tuk
- 0.6 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 14746.1 mg