蕃茄燉牛肉
TM6 TM5 TM31

蕃茄燉牛肉

4.7 ( 12 hodnocení )

Suroviny

  • 10 克 蒜頭
  • 10 克 油
  • 10 克 薑 切片
  • 30 克 辣豆瓣醬
  • 600 克 牛腱肉 川燙去血水,切塊
  • 200 克 洋蔥 切塊
  • 50 克 醬油
  • 700 克 牛蕃茄 切塊
  • 100 克 紅酒 (不甜)
  • 330 克 麥芽啤酒
  • 10 克 蔥 切蔥花

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
184 kcal / 773 kJ
Protein
17.055 g
Tuk
4.653 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
1.718 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty