蕃茄燉牛肉

蕃茄燉牛肉

4.7 13 rating
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 25min.
8 人份

Suroviny

  • 蒜頭
    10 克
  • 10 克
  • 切片
    10 克
  • 辣豆瓣醬
    30 克
  • 牛腱肉 川燙去血水,切塊
    600 克
  • 洋蔥 切塊
    200 克
  • 醬油
    50 克
  • 牛番茄 切塊
    700 克
  • 紅酒 (不甜)
    100 克
  • 麥芽啤酒
    330 克
  • 切蔥花
    10 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 17.055 g
Kalorie 773 kJ / 184 kcal
Tuk 4.653 g
Vláknina 1.718 g
Sacharidy 12 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...