Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 125 g de feuilles de blette, sans les côtes, coupées en morceaux
- 20 g de persil frais, équeuté
- 50 g de restes de viande cuite (viande blanche ou jambon blanc), coupés en morceaux
- 125 g de riz, bien cuit
- 125 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 2 œufs
- 25 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 60 - 100 g de raisins secs
- huile végétale
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 949.5 kJ / 226.2 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 7.2 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 174.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tourte sucrée aux blettes
1sa 30 dk
Gratin de blette au tofu soyeux
1h
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1sa 30 dk
Tourte aux blettes
13h
Farci charentais
2sa
Gratin de blettes
1h
Tourte aux blettes
2u. 20min
Tourte corse aux blettes et poireaux
2 godz. 50 min
Cannelloni aux blettes
1 godz. 5 min
Cake aux blettes, au lard et aux pruneaux
1sa 30 dk
Aubergines à la bonifacienne
2sa
Tarte aux blettes et ricotta
1h 40min