Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 125 g de feuilles de blette, sans les côtes, coupées en morceaux
- 20 g de persil frais, équeuté
- 50 g de restes de viande cuite (viande blanche ou jambon blanc), coupés en morceaux
- 125 g de riz, bien cuit
- 125 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 2 œufs
- 25 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 60 - 100 g de raisins secs
- huile végétale
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 949.5 kJ / 226.2 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 7.2 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 174.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cake aux blettes, au lard et aux pruneaux
1h 30min
Tourte aux blettes
13h
Fenouil à la parmesane
1 Std. 25 Min
Terrine épinard-brocoli
4 Std. 45 Min
Tourte corse aux blettes et poireaux
2h 50 min
Tarte de Savoie au chou
1h 30min
Fèves fraîches à la catalane
3ωρ.
Gratin de blettes
1h
Tourte aux blettes et aux pignons de pin
1ωρ. 50 λεπτ.
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1h 30min
Terrine de potimarron aux noisettes
4h 30min
Tarte aux blettes et ricotta
1h 40min