
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 125 g de feuilles de blette sans les côtes, coupées en morceaux
- 20 g de persil frais, équeuté
- 50 g de restes de viande cuite (viande blanche ou jambon blanc), coupés en morceaux
- 125 g de riz bien cuit
- 125 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 2 œufs
- 25 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 60 - 100 g de raisins secs
- huile végétale
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 226.2 kcal / 949.5 kJ
- Protein
- 10 g
- Tuk
- 7.2 g
- Sacharidy
- 31 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Sodík
- 174.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Terrine courgette-basilic et concassée de tomates
5hod. 30min
Tarte aux blettes et ricotta
1hod. 40min
Pâte de coings
1hod. 45min
Tourte corse aux blettes et poireaux
2hod. 50min
Tourte aux blettes
13hod.
Gratin de blettes
1hod.
Farci charentais
2hod.
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1hod. 30min
Paupiette de chou farci
55min
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55min
Gratin de blette au tofu soyeux
1hod.
Quenelles de blettes au four
1hod. 5min