Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 gousse d'ail
- 100 g de blanc de poireau, coupé en morceaux
- 250 g de carottes, coupées en tronçons
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 450 g d'eau
- 100 g de vin blanc sec
- 1 c. à soupe de fumet de poisson
- 1000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 1 dose de safran
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 80 g de jus d'orange
- 3 brins de coriandre fraîche, ciselés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 665.5 kJ / 159.8 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 6.7 g
- Tuk
- 11 g
- Nasycený tuk
- 4.8 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 784.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velouté de chou-fleur et foie gras poêlé
35min
Velouté de champignons et chantilly au foie gras
45min
Velouté de moules et poireaux au pastis
35min
Nage de moules, poireaux et champignons au curcuma
55min
Soupe de poisson
20min
Soupe de poissons
45min
Velouté de langoustines à la coriandre
1h
Marmite du pêcheur
50min
Bisque de crevettes et croûtons
1h
Soupe de petits pois à la menthe
25 Min
Crème de champignons aux saint-jacques
40 Min
Bisque de crevettes
30min