Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 gousse d'ail
- 100 g de blanc de poireau, coupé en morceaux
- 250 g de carottes, coupées en tronçons
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 450 g d'eau
- 100 g de vin blanc sec
- 1 c. à soupe de fumet de poisson
- 1000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 1 dose de safran
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 80 g de jus d'orange
- 3 brins de coriandre fraîche, ciselés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 665.5 kJ / 159.8 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 6.7 g
- Tuk
- 11 g
- Nasycený tuk
- 4.8 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 784.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brochette de langoustines et leur bisque, blé aux petits légumes
1h 15min
Marmite du pêcheur
50 min
Seiche sauce au vin rouge
1 Std. 5 Min
Soupe de moules à la citronnelle
55 Min
DECEMBRE Bouillon d'oignon et foie gras vapeur - Nicolas Gautier
40min
Bisque de crevettes
30min
Velouté de champignons, croquettes de haddock
1h 15min
Nage de moules, poireaux et champignons au curcuma
55 Min
Soupe de fruits de mer provençale
25min
Bouillabaisse
1h 15min
Velouté de petits pois Chef Laurent CLEMENT
30min
Velouté de champignons et chantilly au foie gras
45min