Velouté de moules au safran

Velouté de moules au safran

4.5 27 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
6 portions

Suroviny

  • 1 gousse d'ail
  • 100 g de blanc de poireau coupé en morceaux
  • 250 g de carottes coupées en tronçons
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 450 g d'eau
  • 100 g de vin blanc sec
  • 1 c. à soupe de fumet de poisson
  • 1000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
  • 1 dose de safran
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 80 g de jus d'orange
  • 3 brins de coriandre fraîche ciselés

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 784.3 mg
Protein 8 g
Kalorie 665.5 kJ / 159.8 kcal
Tuk 11 g
Vláknina 1.7 g
Nasycený tuk 4.8 g
Sacharidy 6.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...