Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 gousse d'ail
- 100 g de blanc de poireau, coupé en morceaux
- 250 g de carottes, coupées en tronçons
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 450 g d'eau
- 100 g de vin blanc sec
- 1 c. à soupe de fumet de poisson
- 1000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 1 dose de safran
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 80 g de jus d'orange
- 3 brins de coriandre fraîche, ciselés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 665.5 kJ / 159.8 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 6.7 g
- Tuk
- 11 g
- Nasycený tuk
- 4.8 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 784.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe de poisson
20 min
Marmite du pêcheur
50min
Huîtres chaudes aux légumes et curry
45min
Velouté de champignons, croquettes de haddock
1h 15 min
Bisque de crevettes
30min
Sauce américaine
55min
Velouté de cèpe et châtaigne
35 Min
Lotte sauce vallée d’Auge
1h 40min
Tarama maison, toasts de concombre
3h 25 min.
Velouté de champignons et chantilly au foie gras
45min
Soupe de champignons marrons-bacon
50min
Crème de champignons aux saint-jacques
40min