Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g d'eau
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 feuilles de laurier déshydratées
- 300 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, coupées en morceaux
- 400 g de filet de sabre
- 15 g de beurre doux
- 6 œufs
- 200 g de lait
- 40 g de farine de blé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1663.5 kJ / 396.8 kcal
- Protein
- 33.5 g
- Sacharidy
- 21.3 g
- Tuk
- 19.5 g
- Nasycený tuk
- 6.3 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 258.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto lotte et lard
50min
Mouclade charentaise
40min
Pâté aux prunes
1h
Risotto aux coquillages et à la truffe
45min
Nage de saint-jacques
1h 20 min
Risotto aux herbes et aux coques
45min
Papillote de bar aux légumes, sauce vin rouge
55min
Cassolettes de saint-jacques
30min
Petit flan de la mer en cocotte
40min
Sauce américaine
55min
Novembre - Crumble de poire au vin rouge et compote de pommes
55min
Sauce armoricaine
1h