
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g d'eau
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
- 2 feuilles de laurier déshydratées
- 300 g de pommes de terre farineuses, spécial purée coupées en morceaux
- 400 g de filet de sabre
- 15 g de beurre doux
- 6 œufs
- 200 g de lait
- 40 g de farine de blé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 396.8 kcal / 1663.5 kJ
- Protein
- 33.5 g
- Tuk
- 19.5 g
- Sacharidy
- 21.3 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Nasycený tuk
- 6.3 g
- Sodík
- 258.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velouté d'asperge
30min
Amuse bouche : ravioles de Saint-Jacques acidulées
50min
Papillote de poisson à l’oseille et écrasé de pomme de terre à l’ail et zeste de citron
45min
Barbue au beurre d'orange et de sauge
1hod. 30min
Escalopes de bar et mousseline d'artichaut
1hod. 30min
Turbot sauce champagne
30min
Terrine en mousse de fruits
4hod. 30min
Saint-jacques à la dieppoise - Laurent Clément
1hod. 30min
Pressé de raie
14hod.
Petits flans de poisson
1hod. 5min
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45min
Endive au jambon et au gorgonzola
50min