Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g d'eau
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 feuilles de laurier déshydratées
- 300 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, coupées en morceaux
- 400 g de filet de sabre
- 15 g de beurre doux
- 6 œufs
- 200 g de lait
- 40 g de farine de blé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1663.5 kJ / 396.8 kcal
- Protein
- 33.5 g
- Sacharidy
- 21.3 g
- Tuk
- 19.5 g
- Nasycený tuk
- 6.3 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 258.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Œuf cocotte en Touraine
1h
Nage de saint-jacques
1h 20min
Feuilleté de saint-jacques au chou vert
1 Std. 25 Min
Chapon en blanquette
1 godz. 30 min
Filets de merlan en papillote de poireau
45 min
Caille au pain d'épices et cassis
1h
Langoustines au basilic
30 min
Crêpes suzette
2 Std. 15 Min
Risotto aux herbes et aux coques
45 min
Noix de saint-jacques, champignons à la noisette
1 godz. 30 min
Coquillages à la fondue de poireaux
35min
Noix de saint-jacques sur lit de poireau
40min