Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'eau
- 3 ailes de raie
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 15 g de poivre vert en saumure
- 3 branches de persil frais, équeutées
- 120 g de fromage frais, type Madame Loïk
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 566 kJ / 134.2 kcal
- Protein
- 19.8 g
- Sacharidy
- 1.5 g
- Tuk
- 5.3 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mouclade charentaise
40min
Salade de raie aux agrumes, câpres et croûtons
1 Std. 5 Min
Fumet de poisson
45min
Rillettes de canard et bavarois à la courge
13h
Sabayon au vouvray
15min
Salade tiède d'aile de raie aux radis, girolles et noisettes
40min
Entrée : saumon en gravelax et blinis au sarrasin
48 Std.
Saumon gravlax à la betterave
24 Std.
Papillote de raie aux olives, tomates et câpres
35 Min
Bulots au court-bouillon
2 Std.
Saumon gravlax
60 Std. 30 Min
Raie aux câpres
45min