
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 6 Eier
- 130 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Prise Salz
- 150 g Saure Sahne
- 250 g Mehl
- 1 Pck. Backpulver
Creme und Fertigstellung
- 100 g Butter weich, in Stücken
- 200 g gezuckerte Kondensmilch (z. B. Milchmädchen)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 358 kcal / 1500 kJ
- Protein
- 9 g
- Tuk
- 16 g
- Sacharidy
- 44 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Okroschka (Kalte Suppe)
1 godz. 10 min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1 godz. 20 min
Watruschki
1 godz. 40 min
Tschebureki
1 godz. 20 min
Wareniki mit Quark-Kirsch-Füllung
2 godz.
Ucha - Fischsuppe
50 min
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2 godz.
Piroschki mit Möhren-Füllung
4 godz. 10 min
Gefüllte Blinis
55 min
Kreppel
1 godz.
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1 godz. 45 min
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30 min