
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Ei
- 200 g Wasser
- 1 TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 1 gelbe Paprika in Würfeln (ca. 5 mm)
- 1 rote Paprika in Würfeln (ca. 5 mm)
- 300 g Kräuterfrischkäse
- 1 Bund Schnittlauch in feinen Röllchen
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- Öl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 149 kcal / 624 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 4 g
- Sacharidy
- 22 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
St. Petersburg - Joschiki
2hod. 55min
Borschtsch mit Rindfleisch
1hod. 10min
Okroschka (Kalte Suppe)
1hod. 10min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1hod. 20min
Teigtaschen mit Sauerkraut und Fisch
2hod. 30min
Wareniki mit Quark-Kirsch-Füllung
2hod.
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2hod.
Piroschki mit Möhren-Füllung
4hod. 10min
Gefüllte Blinis
55min
Kreppel
1hod.
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1hod. 45min
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30min