Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Ei
- 200 g Wasser
- 1 TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 1 gelbe Paprika, in Würfeln (ca. 5 mm)
- 1 rote Paprika, in Würfeln (ca. 5 mm)
- 300 g Kräuterfrischkäse
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- Öl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 624 kJ / 149 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Okroschka (Kalte Suppe)
1 Std. 10 Min
Piroschki mit Möhren-Füllung
4 Std. 10 Min
Gemüse-Leber-Torte
1 Std. 50 Min
Kreppel
1h
Borschtsch mit Rindfleisch
1 Std. 10 Min
St. Petersburg - Joschiki
2 Std. 55 Min
Wareniki mit Quark-Kirsch-Füllung
2 Std.
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2 Std.
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1 Std. 45 Min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1 Std. 20 Min
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30 min.
Gefüllte Blinis
55 min.