Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Glas Schattenmorellen (Abtropfgew. 680 g), abgetropft, Sud aufgefangen
- 40 g Zucker
- ½ TL Zimt
- ½ Zitrone, unbehandelt, ½ TL Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
- 15 g Speisestärke
- 270 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 125 g Wasser und mehr zum Kochen
- 50 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 2 Prisen Salz und mehr zum Kochen
- 200 g Quark
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1507 kJ / 359 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 71 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
St. Petersburg - Joschiki
2hod. 55min
Veggie-Mantı
1h 15min
Okroschka (Kalte Suppe)
1 Std. 10 Min
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2 Std.
Gemüse-Leber-Torte
1h 50min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1 godz. 20 min
Piroschki mit Möhren-Füllung
4h 10min
Kreppel
1h
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1 Std. 45 Min
Tschebureki
1 godz. 20 min
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30min
Gefüllte Blinis
55 Min