Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de nopales, cortados en tiras pequeñas
- 1600 g de agua
- 1 cda de sal
- 400 g de jitomate, en trozos
- 30 g de chile guajillo, desvenado
- 2 dientes de ajo
- 60 g de cebolla
- 2 cubos de caldo
- 20 g de aceite
- 1 ramita de epazote
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 428 kJ / 102 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de chile poblano
25 min
Sopa de hongos y epazote
35 Min
Crema de calabacita, cilantro y chile
40min
Sopa de verdolagas
50min
Sopa de setas
35 Min
Caldo de habas con nopales
9 Std.
Sopa de jitomate y elote
40min
Caldo de nopales con chile morita
30min
Crema de chile poblano y flor de calabaza
25 min
Chicharrón en salsa verde
35 Min
Sopa de poro y papa
40min
Sopa de flor de calabaza
35 Min