Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 3 dentes de alho
- 250 g tomate cortado em pedaços
- 1 pimento vermelho s/ sementes cortado em pedaços
- 50 g azeite
- 100 g bacon em cubos
- 100 g vinho branco
- 1 folha de louro
- 1 pitada de piripíri
- 1 pitada de açúcar
- 500 g atum fresco cortado em pedaços
- 400 g feijão-branco cozido escorrido
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
-
Salsa q.b. p/ polvilhar
nebo Coentros q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 514 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 29 g
Alternativní recepty
Esparguete de açafrão com peixe
50 Min
Guisado de frango com feijão-branco e manjericão
35min
Guisado de feijoca
25 Min
Tomatada de bacalhau bragançana
35min
Feijoada de buzinas
1 Std. 30 Min
Atum ao vapor com molho de tomate feijão-frade
25 Min
Arroz de carapau - Kedgeree
1 Std.
Garoupa com sabor mediterrânico
1 Std.
Caldo de borrego com hortelã
50 Min
Massa com molho de couve-flor
40min
Guisado de frango com grão e batata-doce
50 Min
Feijão branco com lulas e chouriço
45min