Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g água
-
250
g feijão-verde redondo fresco
nebo 250 g feijão-verde descongelado - 120 g massa tipo penne integral
- 1 ¼ c. chá de sal
- 70 g leite magro
- 50 g queijo fresco magro
- ½ c. chá de raspa de limão
- 100 g fiambre cozido cortado em cubos (1 cm aprox.)
- 5 g sumo de limão
- ¼ c. chá de pimenta
- ¾ c. chá de orégãos
- Cebolinho picado q.b. p/ guarnecer
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1653.5 kJ / 395.2 kcal
- Protein
- 23.7 g
- Sacharidy
- 58.8 g
- Tuk
- 8.4 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 5.6 g
- Sodík
- 2243.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Esparguete com atum e molho arrabiata
40 min
Frango com pimentos, cebola e arroz
1 Std.
Salada russa de massa com molho tártaro
1 Std. 20 Min
Salada de massa de verão
30 min
Feijão-branco em molho de tomate, bacalhau a vapor e custard de laranja
55 min
Frango com molho vermelho e arroz de pimentos
35 min
Esparguete à carbonara
30 min
Salada de massa e grão
25 min
Massa com atum e brócolos no forno
30 min
Massa com melão e presunto
40 min
Noodles com frango e espinafres
25 min
Arroz de salsicha à moda de Hong Kong
55 min