Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g água
-
250
g feijão-verde redondo fresco
nebo 250 g feijão-verde descongelado - 120 g massa tipo penne integral
- 1 ¼ c. chá de sal
- 70 g leite magro
- 50 g queijo fresco magro
- ½ c. chá de raspa de limão
- 100 g fiambre cozido cortado em cubos (1 cm aprox.)
- 5 g sumo de limão
- ¼ c. chá de pimenta
- ¾ c. chá de orégãos
- Cebolinho picado q.b. p/ guarnecer
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1653.5 kJ / 395.2 kcal
- Protein
- 23.7 g
- Sacharidy
- 58.8 g
- Tuk
- 8.4 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 5.6 g
- Sodík
- 2243.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salada de feijão-frade e bacalhau
30min
Massa da quinta
40min
Massa à italiana com pesto e tomate-cereja confitado (vegetariana)
30min
Salmão e feijão-verde em papelote
35min
Salada de massa com frango
1h 15min
OVO (pão de espelta integral, patê de ovo e abacate, sumo de laranja e cenoura)
1h 30min
Salada de trigo com vinagre balsâmico
35min
Frango ao vapor com salada de kiwi, feta e couve kale
35min
Salada gigante com vinagreta de framboesa e mel
35min
Salada de camarão com legumes crocantes
40min
Massa com curgete e espargos verdes
45 min
Salada de grão, tomate e atum com vinagreta de coentros e lima
10min