Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 240 g di birra chiara
- 4 g di lievito di birra fresco
- 400 g di farina tipo 0 W260
- 5 g di sale
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 809.6 kJ / 193.5 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 0.5 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 2.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ciabattine
3h 30min
Panini all'olio (TM6)
1h 10min
Pane semintegrale a lievitazione naturale
15h 30min
Pane alla birra
4 godz. 55 min
Pane contadino ai cereali
7h
Focaccia alle olive (TM6)
2 Std.
Pane allo zafferano (Cuchaule)
2 Std. 30 Min
Filoncini di semola
4h
Pane alla ricotta
3h
Pane bianco
3h
Treccia di pane alle olive
5h 30min
Focaccia caprese
3h 30min