Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Biga
- 1 g di lievito di birra fresco
- 1305 g di acqua
- 100 g di farina tipo 00
- 30 g di succo di limone
Pane
- 370 g di acqua
- 2 g di lievito di birra fresco
- 2 g di malto di orzo
- 165 g di farina tipo 1
- 80 g di farina di cereali
- 20 g di farina di carrube
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 674.9 kJ / 161.3 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Sacharidy
- 33.9 g
- Tuk
- 0.5 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 1.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane integrale ai semi vari
4h 10min
Pane alla birra (TM6)
4sa
Pane ai cereali con i semi
3 godz. 10 min
Pagnotte integrali con lievito madre
4sa
Pane semintegrale a lievitazione naturale
15h 30min
Focaccia con kefir
12 Std.
Mezzaluna di pane al farro
3h
Pane bianco
3h
Pane senza lievito
19h
Pane toscano con lievito madre
5h
Focaccia di semola
6 Std. 40 Min
Pizza romana bianca
6u. 30min