Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Biga
- 1 g di lievito di birra fresco
- 1305 g di acqua
- 100 g di farina tipo 00
- 30 g di succo di limone
Pane
- 370 g di acqua
- 2 g di lievito di birra fresco
- 2 g di malto di orzo
- 165 g di farina tipo 1
- 80 g di farina di cereali
- 20 g di farina di carrube
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 674.9 kJ / 161.3 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Sacharidy
- 33.9 g
- Tuk
- 0.5 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 1.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane al finocchietto selvatico e pepe
4 Std.
Mezzaluna di pane al farro
3ωρ.
Pane integrale
3u. 15min
Pane semintegrale a lievitazione naturale
15ωρ. 30 λεπτ.
Pane in cassetta semplice
19 Std.
Pane alla birra (TM6)
4 Std.
Pane integrale ai semi vari
4h 10min
Pane contadino
19 Std.
Filone di segale
4 Std.
Pane di kamut e farro
4 Std.
Panini integrali alle erbe (TM6)
45min
Pane bianco
3ωρ.