
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Biga
- 1 g di lievito di birra fresco
- 1305 g di acqua
- 100 g di farina tipo 00
- 30 g di succo di limone
Pane
- 370 g di acqua
- 2 g di lievito di birra fresco
- 2 g di malto di orzo
- 165 g di farina tipo 1
- 80 g di farina di cereali
- 20 g di farina di carrube
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 161.3 kcal / 674.9 kJ
- Protein
- 4.4 g
- Tuk
- 0.5 g
- Sacharidy
- 33.9 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Sodík
- 1.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane integrale
3hod. 15min
Pane semintegrale a lievitazione naturale
15hod. 30min
Pane alla birra (TM6)
4hod.
Pane al rosmarino e salvia
18hod.
Pane sciapo umbro
14hod.
Focaccia di semola
6hod. 40min
Pane senza lievito
19hod.
Pagnotte integrali con lievito madre
4hod.
Mezzaluna di pane al farro
3hod.
Panini integrali alle erbe (TM6)
45min
Pane bianco
3hod.
Pane integrale ai semi vari
4hod. 10min