Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta alla barbabietola
- 40 g di rapa rossa, cotta
- 100 g di semola di grano duro
- 250 g di farina tipo 0 + q.b.
- 3 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di petto di pollo senza pelle a tocchetti
- 200 g di mela, sbucciata
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 uovo
Terminare la preparazione
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 60 g di burro
- 4 - 5 foglie di salvia fresca, lavate
- Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere
- pepe nero macinato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2260 kJ / 540.1 kcal
- Protein
- 29.7 g
- Sacharidy
- 47.5 g
- Tuk
- 25.1 g
- Nasycený tuk
- 8.7 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 0.7 mg
Alternativní recepty
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3hod.
Torta Saint Honoré all'italiana
22 Std.
Cioccolato temperato
15min
Pasta choux
2 Std.
Bignè con crema pasticcera
3hod.
Mini capresi con gelée al pomodoro
1h 30min
Pasta Choux
2 Std.
Pasta all'uovo
1h
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2 Std. 20 Min
Ravioli di agrumi e menta con pomodorini confit
1 Std. 40 Min
Intreccio d'amore
1h 30min
Ravioli ai carciofi
1h 30min