Kompatibilní verze
Crema parmentier al ajo con mejillones a la naranja
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 chalota
- 25 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 tira de piel de naranja
- 100 g de mejillones cocidos al natural
- 8 dientes de ajo
- 150 g de patata en trozos
- 150 g de nata (35% de grasa)
- 400 g de agua
- 1 - 2 pellizcos de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 675 kJ / 161 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Sacharidy
- 7.5 g
- Tuk
- 13.2 g
- Vláknina
- 0.7 g
Alternativní recepty
Crema de puerros y pera con jamón
40min
Crema de cangrejo
35 Min
Sopa fría de manzana y puerro
2u. 40min
Vichyssoise
2h 20min
Crema de champiñones
20 min
Sopa fría de aguacate con gambas
15min
Sopa de mejillones al azafrán
40min
Crema de espárragos y gambas
30min
Crema reina de almendras
30min
Crema de espárragos blancos
25 min
Crema de calabaza con queso azul
30min
Crema de boletus
1h 35 min