Ventresca de atún rojo con gelatina de tomate

Ventresca de atún rojo con gelatina de tomate

3.3 3 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 3hod. 30min.
6 raciones

Suroviny

  • 4 hojas de gelatina
  • 500 g de agua
  • 300 g de tomate maduro
  • 20 g de aceite de oliva (y algo más para servir)
  • 1 cucharadita de vinagre
  • 1 - 2 pellizcos de sal
  • 6 trozos de ventresca de atún fresco de aprox. 150 g c/u (atún rojo)

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 ración

Protein 33.42 g
Kalorie 923 kJ / 221 kcal
Tuk 8.91 g
Vláknina 0.54 g
Sacharidy 1.75 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...