
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 hojas de gelatina
- 500 g de agua
- 300 g de tomate maduro
- 20 g de aceite de oliva (y algo más para servir)
- 1 cucharadita de vinagre
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 6 trozos de ventresca de atún fresco de aprox. 150 g c/u (atún rojo)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 221 kcal / 923 kJ
- Protein
- 33.42 g
- Tuk
- 8.91 g
- Sacharidy
- 1.75 g
- Vláknina
- 0.54 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Romanescu, gambones y almejas con salsa
1hod. 20min
Almejas a la marinera
30min
Champiñones o setas al ajillo
20min
Salsa de Pedro Ximénez
35min
Bacalao confitado con pimientos rojos y emulsión de pilpil
1hod. 10min
Canelones de calabacín y salmón con salsa al curry
30min
Ataditos de solomillo ibérico con salsa de frambuesas
40min
Calamares al whisky
45min
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1hod.
Cocochas con almejas (País Vasco)
45min
Carrilleras de ternera estofadas
9hod.
Salsa verde
20min