![Ventresca de atún rojo con gelatina de tomate Ventresca de atún rojo con gelatina de tomate](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/149E8B8A-995A-4872-8268-9D0F92796BC1/Derivates/336717EF-5B24-41B3-A846-B3DE72EF9827.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 hojas de gelatina
- 500 g de agua
- 300 g de tomate maduro
- 20 g de aceite de oliva (y algo más para servir)
- 1 cucharadita de vinagre
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 6 trozos de ventresca de atún fresco de aprox. 150 g c/u (atún rojo)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 923 kJ / 221 kcal
- Protein
- 33.42 g
- Sacharidy
- 1.75 g
- Tuk
- 8.91 g
- Vláknina
- 0.54 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Berberechos al natural con limón
2h 15min
Ensalada de ahumados con vinagreta de alcaparras, mostaza y miel
20 Min
Galantina de pavo rellena
5 godz. 30 min
Dorada a la sal
35 Min
Huevos de codorniz y espárragos con salsa de mostaza
30 Min
Milhojas de bacalao ahumado y gelatina de tomate
6klst 20 min
Besugo a la espalda
25 Min
Calabacines con mermelada de cebolla y crema de parmesano
2h 15min
Milhojas de berenjenas con salsa de yogur y mostaza
40 Min
Setas de temporada con yema de huevo y crema suave de ajo (Julio Fernández Quintero)
1 Std. 30 Min
Lubina al vapor con salsa gribiche
40 Min
Rodaballo con patatas panadera
40 Min