Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 hojas de gelatina
- 500 g de agua
- 300 g de tomate maduro
- 20 g de aceite de oliva (y algo más para servir)
- 1 cucharadita de vinagre
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 6 trozos de ventresca de atún fresco de aprox. 150 g c/u (atún rojo)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 923 kJ / 221 kcal
- Protein
- 33.42 g
- Sacharidy
- 1.75 g
- Tuk
- 8.91 g
- Vláknina
- 0.54 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rape al limón con anchoas
25 Min
Lubina en salsa de salmorreta
25 Min
Brochetas picantes de pavo
1 Std.
Tartar de bacalao y sandia
40min
Almejas a la marinera
30min
Salsa de Pedro Ximénez
35min
Conejo en papillote al lemon grass
1 Std. 30 Min
Vasitos de espárragos con salpicón
10 Min
Mejillones marinados con crema de azafrán
40min
Carabineros a la sal
20 Min
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25h
Bacalao con ajetes y pilpil
25 Min