Ventresca de atún rojo con gelatina de tomate

Ventresca de atún rojo con gelatina de tomate

3.3 3 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 3hod. 30min
6 raciones

Suroviny

  • hojas de gelatina
    4
  • de agua
    500 g
  • de tomate maduro
    300 g
  • de aceite de oliva (y algo más para servir)
    20 g
  • de vinagre
    1 cucharadita
  • de sal
    1 - 2 pellizcos
  • de ventresca de atún fresco de aprox. 150 g c/u (atún rojo)
    6 trozos

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 221 kcal / 923 kJ
Protein 33.42 g
Tuk 8.91 g
Sacharidy 1.75 g
Vláknina 0.54 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...