Ventresca de atún rojo con gelatina de tomate
TM6 TM5 TM31

Ventresca de atún rojo con gelatina de tomate

3.3 ( 3 hodnocení )

Suroviny

  • 4 hojas de gelatina
  • 500 g de agua
  • 300 g de tomate maduro
  • 20 g de aceite de oliva (y algo más para servir)
  • 1 cucharadita de vinagre
  • 1 - 2 pellizcos de sal
  • 6 trozos de ventresca de atún fresco de aprox. 150 g c/u (atún rojo)

Nutriční hodnoty
na 1 ración
Kalorie
221 kcal / 923 kJ
Protein
33.42 g
Tuk
8.91 g
Sacharidy
1.75 g
Vláknina
0.54 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty