Focaccia de alecrim sem glúten

Focaccia de alecrim sem glúten

3.5 2 rating
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 20min.
10 doses

Suroviny

  • água
    1080 g
  • batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
    150 g
  • fermento de padeiro seco s/ glúten
    10 g
  • açúcar
    1 c. chá de
  • azeite mais q.b. p/ untar
    70 g
  • leite gordo
    200 g
  • farinha s/ glúten
    400 g
  • sal
    1 pitada de
  • alecrim
    3 pés de
  • flor de sal
    1 c. chá de

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 218.8 mg
Protein 5.2 g
Kalorie 920.6 kJ / 220 kcal
Tuk 9.1 g
Vláknina 4.5 g
Nasycený tuk 1.2 g
Sacharidy 32.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...