開陽白菜
TM5 TM6

開陽白菜

4.7 (41 hodnocení)

Suroviny

  • 10 克 油
  • 3 粒 蒜頭
  • 20 克 蝦米 ,泡水約10分鐘後瀝乾
  • 10 克 乾香菇 ,泡軟、切絲
  • 20 克 紅蘿蔔 ,去皮、切片
  • 500 克 大白菜 ,切段 (約3公分)
  • 1 茶匙 鹽
  • 2 小撮 白胡椒粉
  • 1 茶匙 太白粉 ,加30克水調勻
  • 香油 ,少許

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
299 kJ / 72 kcal
Protein
5 g
Sacharidy
5 g
Tuk
4 g
Vláknina
1.815 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty