Zařízení & příslušenství
開陽白菜
Příprava 15min.
Celkový 35min.
4 人份
Suroviny
-
油10 克
-
蒜頭3 粒
-
蝦米 泡水約10分鐘後瀝乾20 克
-
乾香菇 泡軟、切絲10 克
-
紅蘿蔔 去皮、切片20 克
-
大白菜 切段 (約3公分)500 克
-
鹽1 茶匙
-
白胡椒粉2 小撮
-
太白粉 加30克水調勻1 茶匙
-
香油 少許
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
5 g
Kalorie
299 kJ /
72 kcal
Tuk
4 g
Vláknina
1.815 g
Sacharidy
5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
廚藝大神
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
美善品多功能料理機基礎食譜
191 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan