Kompatibilní verze
Estofado de res y cerveza con puré Colcannon en cocción lenta TM6
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Estodado de res y cerveza
- 40 g de aceite vegetal
- 500 g de carne de res para estofados, en cubos (5-6 cm) (ver tip)
- 160 g de tocino ahumado, en cubos (1 cm)
- 150 g de zanahoria, en rebanadas (1 cm)
- 160 g de cebolla, en gajos
- 90 g de rama de apio, en rebanadas (1 cm)
- 30 g harina de trigo
- 200 g de cerveza oscura, tipo Stout
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- ½ cdita de pimienta negra recién molida, o la gusto
- 5 - 10 g de hojas de tomillo fresco
- 2 hojas de laurel secas
-
1
cdita de concentrado de caldo de res
nebo 1 cubo de caldo de carne - 450 g de agua
- 30 g de puré de tomate
- 20 g de vinagre de vino tinto
Puré Colcannon
- 150 g de col verde, en trozos (3 cm)
- 1000 g de agua
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- 500 g de papas, peadas y en cubos (2-3 cm)
- 150 g de leche
- 50 g de mantequilla, en cubos
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
- ¼ cdita de pimienta negra recién molida, o la gusto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 3366 kJ / 804 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 54 g
- Nasycený tuk
- 22 g
- Vláknina
- 7.3 g
- Sodík
- 1524 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Estofado de res
1h 40min
Carne en su jugo
35min
Carne molida
35min
Stroganoff de res TM6
1 godz.
Ropa vieja en cocción lenta TM6
4 godz. 15 min
Pollo al vino (Coq au Vin) TM6
2h 15min
Estofado de verduras y res en Cocción lenta TM6
4 Std. 10 Min
Carne con té limón (Kuruma iraichchi) y roti de coco (pan plano)
1h 40min
Arroz al curry con camarones
40min
Cerdo salteado con vegetales estilo Chino TM6
1 godz. 20 min
Estofado de cerdo al oporto y puré de coliflor TM6
3 Std. 30 Min
Estofado de res TM6
4 godz.