Kompatibilní verze
Entraña de ternera con chimichurri (Hestan Cue™)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 dientes de ajo, pelados
- 2 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 30 g de aceite de oliva y un poco más para cocinar
- 10 g de vinagre de vino blanco
- ½ cdita de sal
- ½ cdita de paprika
- 1 cdita de orégano seco
- 1 cdita de tomillo seco
- 800 - 900 g de arrachera, en 4 trozos (1 y 2.5 cm de grosor) y sin la telilla que la recubre
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1536 kJ / 367 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 0.5 g
- Tuk
- 21.5 g
- Nasycený tuk
- 4.8 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 390.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Camarones a la mantequilla de ajo
35 Min
Puré de papa y poro
40 Min
Pollo entero picante con papas y salsa de cilantro
4h 30min
Papas rostizadas TM6
1h 15min
Pollo y cebolla cambray dorada y desmenuzada TM6
15min
Solomillo de res con papas y chimichurri
40 Min
Hojas de parra rellenas
1h 40 min
Kipe crudo
30 Min
Ensalada César
15min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2 Std. 15 Min
Puré de papas (Pelar)
35 Min
Salsa chimichurri
5 min