Zařízení & příslušenství
素冬瓜封
Příprava 15min.
Celkový 50min.
4 人份
Suroviny
-
冬瓜 切大薄片(厚約2公釐,長約6公分)150 克
-
紅糖10 克
-
醬油60 克
-
水600 克
-
油15 克
-
薑 切絲10 克
-
新鮮香菇 (約30克),切絲3 朵
-
紅蘿蔔 切絲50 克
-
生豆皮 切絲2 塊
-
香油½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
3.226 g
Kalorie
303 kJ /
72 kcal
Tuk
4.191 g
Vláknina
1.788 g
Sacharidy
6.066 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣四季好味道
70 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan