Zařízení & příslušenství
時蔬味噌湯&九層塔蛋佐野菇炊飯
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 人份
Suroviny
-
白米,任一種類 洗淨、瀝乾200 克
-
新鮮綜合菇類 (如:鴻喜菇、雪白菇等),切小塊100 克
-
新鮮香菇 切小塊100 克
-
新鮮九層塔 洗淨,只取嫩葉50 克
-
油2 大匙
-
醬油½ 茶匙
-
蛋 稍微打散4 顆
-
鹽¼ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
水1150 克
-
3 大匙 乾海帶芽昆布 剪小段(約2公分)20 克
-
洋蔥 切絲200 克
-
紅蘿蔔 切條100 克
-
素蠔油2 大匙
-
味醂1 大匙
-
味噌 視個人喜好鹹度調整50 - 70 克
-
高麗菜葉 切塊80 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
14.7 g
Kalorie
1722 kJ /
411 kcal
Tuk
14 g
Vláknina
4.4 g
Sacharidy
57.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
素食家常菜
9 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan