
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 克 白米,任一種類 洗淨、瀝乾
- 100 克 新鮮綜合菇類 (如:鴻喜菇、雪白菇等),切小塊
- 100 克 新鮮香菇 切小塊
- 50 克 新鮮九層塔 洗淨,只取嫩葉
- 2 大匙 油
- ½ 茶匙 醬油
- 4 顆 蛋 稍微打散
- ¼ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 1150 克 水
-
20
克 昆布 剪小段(約2公分)
nebo 3 大匙 乾海帶芽 - 200 克 洋蔥 切絲
- 100 克 紅蘿蔔 切條
- 2 大匙 素蠔油
- 1 大匙 味醂
- 50 - 70 克 味噌 視個人喜好鹹度調整
- 80 克 高麗菜葉 切塊
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 411 kcal / 1722 kJ
- Protein
- 14.7 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 57.1 g
- Vláknina
- 4.4 g