Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 400 g Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Bestäuben
- 150 g Roggenkörner
- ¼ Würfel Hefe (10 g)
- 320 g Wasser
- 2 TL Salz
- 1 TL Honig
- 20 g Apfelessig
- 1 TL Kümmel, gemahlen
- 2 - 3 TL Kümmelsamen, nach Geschmack, und etwas mehr zum Bestreuen
- grobes Meersalz zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 553 kJ / 72 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Doppelbocker aus dem Topf
3 Std.
Prötzeler Roggenbrot
1 Std. 20 Min
Landbrot Backhausart
1h 40min
Kartoffel-Walnuss-Brot
15h 40 min
Kosaken-Doppelbrot
14 Std. 30 Min
Dinkel-Roggen-Landbrot
3 Std.
Dinkelbrot mit Kürbiskernen
15h 45min
Dinkel-Malz-Brot
1h 40min
Schweizer Bauernbrot
7h
Nuss-Möhren-Topfbrot
2h 45min
Buttermilchbrot
18h
Roggen-Malzbier-Brot
2 Std. 20 Min