Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 380 g dunkles Bier, malzig (z. B. Doppelbock) und etwas mehr zum Bestreichen
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 500 g Weizenmehl Type 550
- 200 g Weizen-Vollkornmehl (siehe Tipp)
- 2 ½ TL Salz
-
10
g Ahornsirup
nebo 10 g Zuckerrübensirup - 20 g Butter
- 1 TL Brotgewürz (volitelně)
- Öl zum Einfetten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 788 kJ / 188 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Joghurtkruste
3 Std.
Dinkel-Roggen-Landbrot
3 Std.
Dinkelkruste
2h 20min
Weizen-Buttermilch-Brot
12 godz.
Roggen-Malzbier-Brot
2h 20min
Kosaken-Doppelbrot
14 Std. 30 Min
Schweizer Bauernbrot
7 Std.
Buttermilchbrot
18 godz.
Nuss-Möhren-Topfbrot
2h 45 min
Kommissbrot
15h 30min
Landbrot Backhausart
1 Std. 40 Min
Rundes Kümmelbrot aus dem Topf
7 Std.