
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 380 g dunkles Bier malzig (z. B. Doppelbock) und etwas mehr zum Bestreichen
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 500 g Weizenmehl Type 550
- 200 g Weizen-Vollkornmehl (siehe Tipp)
- 2 ½ TL Salz
-
10
g Ahornsirup
nebo 10 g Zuckerrübensirup - 20 g Butter
- 1 TL Brotgewürz (volitelně)
- Öl zum Einfetten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 188 kcal / 788 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 2 g
- Sacharidy
- 35 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dunkles Landbrot
3hod.
Landbrot Backhausart
1hod. 40min
Weizen-Buttermilch-Brot
12hod.
Dunkles Landbrot
4hod.
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1hod. 30min
Dinkel-Roggen-Landbrot
3hod.
Graubrot
2hod.
Rundes Kümmelbrot aus dem Topf
7hod.
Roggen-Malzbier-Brot
2hod. 20min
Dinkelkruste
2hod. 20min
Joghurtkruste
3hod.
Schweizer Bauernbrot
7hod.