Kommissbrot

Kommissbrot

4.6 205 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 15hod. 30min.
15 Scheiben

Suroviny

Roggensauerteig
  • Wasser
    330 g
  • Anstellgut (Roggensauerteig)
    15 g
  • Roggenmehl Type 1150 oder 960
    255 g
Hauptteig
  • Wasser kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
    180 g
  • frische Hefe
    10 g
  • Roggenmehl Type 1150 oder 960 und etwas mehr zum Bearbeiten
    250 g
  • Weizen-Vollkornmehl (siehe Tipp)
    300 g
  • Zuckerrübensirup
    40 g
  • Salz (15-18 g)
    3 TL
  • Kümmel, gemahlen
    1 TL
  • Öl zum Einfetten

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Scheibe

Protein 6 g
Kalorie 783 kJ / 194 kcal
Tuk 1 g
Vláknina 5.1 g
Sacharidy 37 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...