Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Roggensauerteig
- 330 g Wasser
- 15 g Anstellgut (Roggensauerteig)
- 255 g Roggenmehl Type 1150 oder 960
Quellstück
- 170 g Roggenkörner
- 255 g Wasser
Hauptteig
- 85 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 15 g frische Hefe
- 255 g Roggenmehl Type 1150 oder 960 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 170 g Dinkelmehl Type 630
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Öl zum Einfetten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 12102 kJ / 2990 kcal
- Protein
- 86 g
- Sacharidy
- 571 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 70.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kommissbrot
15h 30min
Roggen-Schmalz-Brot
16 Std. 10 Min
Zwirbel-Graubrot
16h
Oberländer
14 godz. 30 min
Kartoffel-Walnuss-Brot
15 Std. 40 Min
Wachauer Laberl
15 Std. 20 Min
Gewürzbrot
16 Std. 30 Min
Roggensauerteig
96 Std. 20 Min
Bauernbrot
16h 15min
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14 godz. 30 min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16 godz. 45 min
Buttermilchbrot
18h