Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Roggensauerteig
- 330 g Wasser
- 15 g Anstellgut (Roggensauerteig)
- 255 g Roggenmehl Type 1150 oder 960
Quellstück
- 170 g Roggenkörner
- 255 g Wasser
Hauptteig
- 85 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 15 g frische Hefe
- 255 g Roggenmehl Type 1150 oder 960 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 170 g Dinkelmehl Type 630
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Öl zum Einfetten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 12102 kJ / 2990 kcal
- Protein
- 86 g
- Sacharidy
- 571 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 70.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bauernbrot
16 Std. 15 Min
Roggensauerteig
96 Std. 20 Min
Buttermilchbrot
18 Std.
Zwirbel-Graubrot
16 godz.
Roggen-Schmalz-Brot
16 Std. 10 Min
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14 godz. 30 min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16 Std. 45 Min
Oberländer
14 godz. 30 min
Kommissbrot
15h 30min
Kartoffel-Walnuss-Brot
15h 40min
Wachauer Laberl
15h 20min
Gewürzbrot
16h 30min