
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Roggensauerteig
- 330 g Wasser
- 15 g Anstellgut (Roggensauerteig)
- 255 g Roggenmehl Type 1150 oder 960
Quellstück
- 170 g Roggenkörner
- 255 g Wasser
Hauptteig
- 85 g Wasser kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 15 g frische Hefe
- 255 g Roggenmehl Type 1150 oder 960 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 170 g Dinkelmehl Type 630
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Öl zum Einfetten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2990 kcal / 12102 kJ
- Protein
- 86 g
- Tuk
- 12 g
- Sacharidy
- 571 g
- Vláknina
- 70.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauerteigpulver
24hod. 10min
Bauernbrot
16hod. 15min
Roggensauerteig
96hod. 20min
Buttermilchbrot
18hod.
Zwirbel-Graubrot
16hod.
Roggen-Schmalz-Brot
16hod. 10min
Oberländer
14hod. 30min
Kommissbrot
15hod. 30min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16hod. 45min
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14hod. 30min
Kartoffel-Walnuss-Brot
15hod. 40min
Gewürzbrot
16hod. 30min