Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Composta di frutti di bosco
- 250 g di frutti di bosco misti freschi
- 15 g di stevia
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
Yogurt greco
- 1000 g di latte intero
- 40 g di zucchero
- 1 bustina di fermenti per yogurt in polvere
- 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 367.4 kJ / 87.8 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Sacharidy
- 10.5 g
- Tuk
- 4.2 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 50.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Yogurt al latte di cocco
15 Std.
Ricotta (TM6)
16 godz. 30 min
Yogurt ai frutti di bosco (con fermenti per yogurt)
10h 30min
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12 godz. 15 min
Ananas sottovuoto
1 Std. 15 Min
Primo sale
13 godz. 30 min
Yogurt
12 Std.
Yogurt al caffè (con fermenti per yogurt)
12 godz. 15 min
Cremoso alla soia (con fermenti per yogurt )
10h 30min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18h 20min
Gelato al caramello salato (TM6)
14h
Yogurt con latte condensato
12h 10 min