Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Composta di frutti di bosco
- 250 g di frutti di bosco misti freschi
- 15 g di stevia
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
Yogurt greco
- 1000 g di latte intero
- 40 g di zucchero
- 1 bustina di fermenti per yogurt in polvere
- 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 367.4 kJ / 87.8 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Sacharidy
- 10.5 g
- Tuk
- 4.2 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 50.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ceci a Cottura Lenta
14 Std. 40 Min
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2h
Yogurt
12h
Yogurt ai frutti di bosco (con fermenti per yogurt)
10 Std. 30 Min
Fagioli all’uccelletto a Cottura Lenta
6 Std. 20 Min
Cannellini a Cottura Lenta
14 Std. 40 Min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18 godz. 20 min
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12 godz. 15 min
Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto
1h 45min
Yogurt al caffè (con fermenti per yogurt)
12 godz. 15 min
Yogurt con latte condensato
12 godz. 10 min
Yogurt al naturale (nel boccale)
12 godz. 10 min