
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
- 70 g di foglie di basilico fresche lavate e asciugate
- 30 g di pinoli sgusciati
- 1 spicchio di aglio (volitelně)
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 580 g di acqua
- 6 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 1 cucchiaino di zucchero
- 550 g di farina manitoba
- 10 g di sale
- 10 g di sale grosso
- Nutriční hodnoty
- na 8 porzioni
- Kalorie
- 3006 kcal / 12585.5 kJ
- Protein
- 103.1 g
- Tuk
- 115.3 g
- Sacharidy
- 389.9 g
- Vláknina
- 18.9 g
- Nasycený tuk
- 24.1 g
- Sodík
- 8720 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia alle cipolle
2h 20min
Focaccia alle olive (TM6)
2h
Crostini di pane con tapenade
25min
Pane alla birra (TM6)
4h
Panfocaccia con noci
3h 30min
Focaccia caprese
3h 30min
Focaccine con cipolle caramellate
3h 40min
Pizza Gourmet con ‘Nduja, tonno e composta di cipolle
4h 30min
Focaccia con crema spalmabile all'avocado
2h 20min
Focaccia con le cipolle TM6
3h 30min
Pane bianco
3h
Focaccia classica ad alta idratazione
5h