Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
- 70 g di foglie di basilico fresche, lavate e asciugate
- 30 g di pinoli sgusciati
- 1 spicchio di aglio (volitelně)
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 580 g di acqua
- 6 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 1 cucchiaino di zucchero
- 550 g di farina manitoba
- 10 g di sale
- 10 g di sale grosso
- Nutriční hodnoty
- na 8 porzioni
- Kalorie
- 12585.5 kJ / 3006 kcal
- Protein
- 103.1 g
- Sacharidy
- 389.9 g
- Tuk
- 115.3 g
- Nasycený tuk
- 24.1 g
- Vláknina
- 18.9 g
- Sodík
- 8720 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia spinaci e olive
1 godz. 30 min
Fougasse
12 godz. 50 min
Focaccia con kefir
12 godz.
Pane bianco
3h
Focaccia di semola
6 godz. 40 min
Panfocaccia con noci
3h 30min
Focaccia caprese
3h 30min
Focaccia alle olive (TM6)
2 godz.
Focaccia integrale con melanzane e pancetta
3 Std. 20 Min
Focaccine con cipolle caramellate
3 Std. 40 Min
Focaccia allo yogurt
3h
Focaccia classica ad alta idratazione
5u.