Focaccia al pesto

Focaccia al pesto

4.7 31 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 3hod. 40min.
8 porzioni

Suroviny

  • 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 40 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
  • 70 g di foglie di basilico fresche lavate e asciugate
  • 30 g di pinoli sgusciati
  • 1 spicchio di aglio (volitelně)
  • 70 g olio extravergine di oliva
  • 580 g di acqua
  • 6 g di lievito di birra fresco sbriciolato
  • 1 cucchiaino zucchero
  • 550 g di farina manitoba
  • 10 g di sale
  • 10 g di sale grosso

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 8 porzioni

Sodík 8720 mg
Protein 103.1 g
Kalorie 12585.5 kJ / 3006 kcal
Tuk 115.3 g
Vláknina 18.9 g
Nasycený tuk 24.1 g
Sacharidy 389.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...