Kompatibilní verze
Muffins mexicains épicés aux olives et poivrons
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ poivron rouge, coupé en morceaux
- 250 g de ricotta
- 3 œufs
- 110 g de farine de maïs
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 50 g d'olives noires dénoyautées et grossièrement hachées
- 1 c. à soupe d'origan déshydraté
- ½ c. à soupe de graines de cumin
-
½
piment rouge frais, haché
nebo 1 pincée de piment en poudre - du sel
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 720 kJ / 172 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 13 g
Alternativní recepty
Minicakes au fromage et aux lardons
40 Min
Minicakes chorizo-feta
35min
Navettes salées au thym
35min
Pommes de terre farcies au chorizo
50min
Minicakes au pesto et aux pignons
40 Min
Cookies aux olives et au chèvre
30 Min
Tartinade d'aubergines et chapatis
2 godz. 5 min
Minichoux au chèvre et au basilic
55min
Pain à la feta et aux olives
5 Std. 15 Min
Muffins au saumon et à l'aneth
45 Min
Petits cakes courgette-chorizo
1 godz. 5 min
Miniscones au chorizo et au brebis basque
30 Min