Kompatibilní verze
Muffins mexicains épicés aux olives et poivrons
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ poivron rouge, coupé en morceaux
- 250 g de ricotta
- 3 œufs
- 110 g de farine de maïs
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 50 g d'olives noires dénoyautées et grossièrement hachées
- 1 c. à soupe d'origan déshydraté
- ½ c. à soupe de graines de cumin
-
½
piment rouge frais, haché
nebo 1 pincée de piment en poudre - du sel
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 720 kJ / 172 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 13 g
Alternativní recepty
Minicocas tunisiennes
2h 15min
Crème d'avocat coco et citron vert
20min
Muffins pomme-camembert
55min
Minicakes au pesto et aux pignons
40min
Cake tomate, feta et graines de nigelle
1sa 10 dk
Crackers au blé complet et crème d'avocat
1 Std. 35 Min
Minitartelettes fines tomates et comté
1h 15min
Cake caprese aux tomates confites
1 Std. 30 Min
Muffins courgette et muffins saumon
45min
Minicakes au fromage et aux lardons
40min
Petits cakes salés au chorizo et aux herbes
1h 15min
Minicakes chorizo-feta
35min