Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de parmesan, en morceaux
- 200 g d'épinards frais, hachés grossièrement
- 1500 g d'eau
- 1 c. à soupe de gros sel
- quelques pignons de pin
- 180 g de pâtes sèches, type paccheri (grosses pâtes comme des demi-cannelloni)
- 1 filet d'huile d'olive
- 250 g de ricotta
- du sel
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1485 kJ / 355 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 22 g
Alternativní recepty
Ravioli de poireau, bouillon au citron
1h 35 min
Houmous de petits pois et petits pains
3 Std. 10 Min
Saumon en croûte au cresson
2h 5min
Cannelloni aux blettes
1 godz. 5 min
Conchiglioni farcis aux champignons
45min
Fatayers aux épinards
1h 40min
Rikakats (Roulés à la feta et aux herbes)
30min
Panzerotti aux poivrons
1h 45min
Tartelettes choco-framboises
55min
Tartelette courgette-brebis
50min
Minicakes au pesto et aux pignons
40min
Panzerotti à la romaine
1 godz. 5 min