
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de parmesan en morceaux
- 200 g d'épinards frais hachés grossièrement
- 1500 g d'eau
- 1 c. à soupe de gros sel
- quelques pignons de pin
- 180 g de pâtes sèches type paccheri (grosses pâtes comme des demi-cannelloni)
- 1 filet d'huile d'olive
- 250 g de ricotta
- du sel
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 355 kcal / 1485 kJ
- Protein
- 17 g
- Tuk
- 22 g
- Sacharidy
- 20 g
Alternativní recepty
Daïquiri framboise
10 Min
Bouillon de légumes, soba et œufs mollets
40 Min
Œufs brouillés aux asperges
35 Min
Pommes duchesse
55 Min
Ravioli asperge-roquette
2 Std.
Soufflé aux asperges
1 Std. 10 Min
Pizza blanche à la ligurienne
1 Std. 45 Min
Crumpets et saumon fumé tiède
1 Std. 20 Min
Burger au porc braisé
4 Std. 15 Min
Cannoli siciliens
1 Std. 30 Min
Tartare de daurade et blinis
1 Std. 35 Min
Conchiglioni aux épinards et ricotta
1 Std. 10 Min