Paccheri farcis ricotta-épinards
TM6 TM5 TM31

Paccheri farcis ricotta-épinards

2.7 (9 hodnocení)

Suroviny

  • 80 g de parmesan, en morceaux
  • 200 g d'épinards frais, hachés grossièrement
  • 1500 g d'eau
  • 1 c. à soupe de gros sel
  • quelques pignons de pin
  • 180 g de pâtes sèches, type paccheri (grosses pâtes comme des demi-cannelloni)
  • 1 filet d'huile d'olive
  • 250 g de ricotta
  • du sel
  • du poivre moulu

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1485 kJ / 355 kcal
Protein
17 g
Sacharidy
20 g
Tuk
22 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty