Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de parmesan, en morceaux
- 200 g d'épinards frais, hachés grossièrement
- 1500 g d'eau
- 1 c. à soupe de gros sel
- quelques pignons de pin
- 180 g de pâtes sèches, type paccheri (grosses pâtes comme des demi-cannelloni)
- 1 filet d'huile d'olive
- 250 g de ricotta
- du sel
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1485 kJ / 355 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 22 g
Alternativní recepty
Nuggets de poulet, purée d'asperges
45min
Courgettes farcies aux merguez et à l'oignon doux
55 Min
Gnocchis aux épinards et au gouda
1h
Conchiglioni aux épinards et ricotta
1 Std. 10 Min
Trofie au pesto
40min
Conchiglioni farcis aux champignons
45min
Burger aux légumes et à la mozzarella
3 Std. 20 Min
Poireaux et conchiglioni farcis au veau
1 Std. 10 Min
Gressins à la roquette et au parmesan
1 Std. 35 Min
Lasagne roulées courgette-ricotta
45min
Chaussons aux épinards, dip vert
2h 10min
Pâtes à l'aubergine, ricotta et basilic
35min