Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de faisselle
- 3 échalotes, coupées en morceaux
- 1 - 2 gousses d'ail
- 1 botte de ciboulette fraîche, coupée en tronçons
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- du sel
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 98.8 kJ / 23.6 kcal
- Protein
- 0.9 g
- Sacharidy
- 1.2 g
- Tuk
- 1.7 g
Alternativní recepty
Pain hérisson, au pont-l'évêque, à l'ail et aux noisettes
2 godz. 15 min
Kaeskueche (tarte au fromage blanc)
55 Min
Irish coffee
10 Min
Tarte à la rhubarbe meringuée
14 Std. 15 Min
Sorbet à la quetsche et tuiles à la pistache
45 Min
Spritzbredele
25min
Spaetzles à l'alsacienne
40min
Bredele
12 godz. 45 min
Bredele à la noisette
1h
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1h 10min
Bretzels, petits pains salés ou bagels
1sa 55 dk
Spätzles aux girolles
50min