Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cebola caramelizada
- 45 g azeite
- 660 g cebola cortada em lâminas
- 25 g açúcar mascavado escuro
- 65 g vinagre balsâmico
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
Massa s/ fermento
- 200 g água
- 50 g azeite
- 1 c. chá de sal
- 350 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 2 c. chá de fermento em pó p/ bolos
- 100 g queijo Brie cortado em pedaços pequenos
- 30 g queijo Gorgonzola esfarelado
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2911 kJ / 697 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 76 g
- Tuk
- 35 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Piza de tomate e mozarela com pesto
1h 10 min
Quesadillas de peru e abacate
2h 20min
Noodles com pesto de rúcula, requeijão e presunto
40 Min
Cuscuz com frango, tomate seco e azeitonas
50 min
Schnitzel de aipo com molho de iogurte
1 Std.
Noodles de curgete com molho de castanha do Brasil
4j 5 menit
Tarte de espargos
1 Std.
Conchas recheadas com queijo de cabra e chouriço
1 Std.
Tarte de três queijos e tomate
20 Min
Brunch da Europa Oriental
Žádné hodnocení
Piza naan de batata-doce com brócolos e queijo feta
1 Std.
Tarte de feta e espinafres
40 Min