Cottura del farro perlato

Cottura del farro perlato

4.7 97 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 35min.
7 porzioni

Suroviny

  • 200 - 500 g di farro perlato
  • 400 - 700 g di acqua
  • ½ - 1 ½ cucchiaino di sale

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 7 porzioni

Sodík 5 mg
Protein 85 g
Kalorie 7285 kJ / 1740 kcal
Tuk 7.5 g
Vláknina 302.5 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 302.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...