Zařízení & příslušenství
Peperoni e cipolle insaporite
Příprava 10min.
Celkový 25min.
350 g
Suroviny
-
20 g olio extravergine di oliva
-
200 g di peperoni rossi puliti e a pezzi (2 cm)
-
170 g di cipolle dorate in 8 parti
-
1 pizzico di sale
-
1 pizzico di pepe nero macinato
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 100 g
Sodík
2.6 mg
Protein
1.1 g
Kalorie
333.1 kJ /
79.4 kcal
Tuk
5.7 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
0.6 g
Sacharidy
4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Le basi
25 recepty/-ů
Itálie
Itálie
Scopri le ricette
16 recepty/-ů
Švýcarsko
Švýcarsko
Mohlo by se vám také líbit...
Peperoni insaporiti (400 g)
25min.
Cipolle piccanti insaporite
20min.
Verdure miste insaporite
30min.
Funghi insaporiti (300 g)
25min.
Zucchine a dadini insaporite (200 g)
20min.
Peperoni insaporiti (200 g)
20min.
Carote insaporite (400 g)
20min.
Melanzane insaporite (400 g)
35min.
Melanzane insaporite (200 g)
30min.
Cipolle caramellate (400-500 g)
50min.
Cipolle insaporite (300 g)
20min.
Cipolle insaporite (200 g)
20min.