Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di melanzana a dadini (2x3cm)
- 200 g di peperoni rossi, puliti e a pezzi (2 cm)
- 170 g di cipolle dorate in 8 parti
- 20 g di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 50 g di olive nere denocciolate
- 50 g di olive verdi denocciolate
- 30 g di capperi sott'aceto sgocciolati
- 30 g di pinoli
- 20 g di aceto di vino bianco
- 300 g di pomodori pelati
- 5 foglioline di basilico fresco lavate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 255 kJ / 1066.8 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Sacharidy
- 15.4 g
- Tuk
- 19.5 g
- Nasycený tuk
- 1.7 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 636.1 mg
Alternativní recepty
Zucchine a dadini insaporite (200 g)
20 min
Melanzane insaporite (400 g)
35min
Pipi e patati (contorno di peperoni e patate)
30 min
Peperoni e cipolle insaporite
25min
Tartine con tonno sottovuoto, cipolle in agrodolce e crema di formaggio
1h
Peperoni insaporiti (400 g)
25min
Verdure miste insaporite
30 min
Peperoni in agrodolce
30 min
Chutney di cipolle caramellate
24h
Peperonata (TM6)
45 min
Peperonata sottovuoto
1h
Cipolle caramellate (400-500 g)
50min