Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di melanzana a dadini (2x3cm)
- 200 g di peperoni rossi, puliti e a pezzi (2 cm)
- 170 g di cipolle dorate in 8 parti
- 20 g di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 50 g di olive nere denocciolate
- 50 g di olive verdi denocciolate
- 30 g di capperi sott'aceto sgocciolati
- 30 g di pinoli
- 20 g di aceto di vino bianco
- 300 g di pomodori pelati
- 5 foglioline di basilico fresco lavate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 255 kJ / 1066.8 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Sacharidy
- 15.4 g
- Tuk
- 19.5 g
- Nasycený tuk
- 1.7 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 636.1 mg
Alternativní recepty
Melanzane insaporite (400 g)
35min
Tartine con tonno sottovuoto, cipolle in agrodolce e crema di formaggio
1h
Verdure miste insaporite
30min
Zucchine a bastoncino insaporite (100 g)
15min
Caponata alla catanese
1h
Peperoni e cipolle insaporite
25min
Peperoni insaporiti (400 g)
25min
Peperoni in agrodolce
30min
Cipolle insaporite (300 g)
20min
Peperoni insaporiti (100 g)
15min
Peperonata (TM6)
45 Min
Cipolle caramellate (400-500 g)
50 Min