Risotto radicchio e pancetta

Risotto radicchio e pancetta

4.5 96 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 porzioni

Suroviny

  • 1 scalogno a metà
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 150 g pancetta a cubetti
  • 180 g di radicchio rosso di Verona a listarelle
  • 320 g di riso Carnaroli
  • 50 g di vino bianco
  • 800 g di acqua calda
  • 1 cucchiaino di dado per brodo di carne
  • ½ cucchiaino di sale
  • pepe nero macinato a piacere
  • Parmigiano Reggiano grattugiato, a piacere

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 680.9 mg
Protein 11.7 g
Kalorie 1774 kJ / 424 kcal
Tuk 14.4 g
Vláknina 2.3 g
Nasycený tuk 3.5 g
Sacharidy 65.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...