Risotto radicchio e pancetta

Risotto radicchio e pancetta

4.4 83 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 40min
4 porzioni

Suroviny

  • scalogno a metà
    1
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • pancetta a cubetti
    150 g
  • di radicchio rosso di Verona a listarelle
    180 g
  • di riso Carnaroli
    320 g
  • di vino bianco
    50 g
  • di acqua calda
    800 g
  • di dado per brodo di carne
    1 cucchiaino
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • pepe nero macinato a piacere
  • Parmigiano Reggiano grattugiato, a piacere

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 424 kcal / 1774 kJ
Protein 11.7 g
Tuk 14.4 g
Sacharidy 65.8 g
Vláknina 2.3 g
Nasycený tuk 3.5 g
Sodík 680.9 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...