Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 g grzybów, suszonych, np. podgrzybków, borowików
- 30 g wody
- 100 g pieczarek, pokrojonych na kawałki
- 50 g masła, zimnego, pokrojonego na kawałki
- 60 g cebuli szalotki, przekrojonej na pół
- 120 g białego wina, wytrawnego
- 200 g bulionu drobiowego, płynnego
- 125 g śmietany, 18% tłuszczu
- 25 g mąki pszennej
- ¼ - ½ łyżeczki soli
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 551.5 kJ / 131.5 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Sacharidy
- 4.5 g
- Tuk
- 10.3 g
- Nasycený tuk
- 8.2 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 272.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Moskole z podhalańskim sosem grzybowym
2h 40 min
Gnocchi z topinamburu z sosem grzybowym
2h 10 min
Sos béarnaise
20 min
Klopsiki z sosem grzybowym na białym winie
1 Std. 35 Min
Gołąbki z kaszą i grzybami; Sos grzybowy
1 Std. 45 Min
Pieczarki duszone ze śmietaną
30 min
Sos pieczeniowy
55min
Kapusta zasmażana
1 Std. 35 Min
Sos pieczarkowy
40 Min
Zupa grzybowa z białą fasolą
35min
Duszony szpinak
15 min
Sos śmietanowo-porowy
30 min