Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 laska wanilii
- 500 g mleka
- 70 g cukru
- 60 g mąki pszennej
- 2 jajka
- 2 żółtka
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 582.8 kJ / 139.3 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Sacharidy
- 19.1 g
- Tuk
- 4.5 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 54 mg
Alternativní recepty
Płynny budyń – 650 ml
15min
Millefeuille z kremem waniliowym
5h
Tort bezowy z kremem budyniowym i sosem malinowym
4h 40min
Płynny budyń – 1200 ml
15min
Waniliowe półkule w czekoladzie z sosem karmelowym
6h 45min
Crème pâtissière
2u. 35min
Gęsty budyń – 1100 g
15min
Krem cytrynowy (lemon curd) – 650 g
20 min
Gęsty budyń – 600 g
15min
Dwukolorowy budyń waniliowo-czekoladowy
25 min
Sos karmelowy
1h 30 min
Babeczki z kremem budyniowym i owocami (Papavero)
2 Std. 50 Min