Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Remojo de los orejones
- 150 g de orejones de albaricoque
- 150 g de agua caliente
Bizcocho
- 6 huevos
- 120 g de almendra molida
- 40 g de harina de avena
- 100 g de cacao puro en polvo
- ½ cucharadita de sal
- 1 ½ cucharadita de bicarbonato
- 100 g de dátiles sin hueso
- 240 g de agua
- 60 g de aceite de oliva virgen extra
- 40 g de aceite de coco
- 5 g de vinagre de manzana
Baño de chocolate
- 150 g de chocolate negro (85% de cacao) en trozos
- 150 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1339 kJ / 320 kcal
- Protein
- 6.4 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 23.9 g
- Nasycený tuk
- 8.6 g
- Vláknina
- 5.9 g
- Sodík
- 107.4 mg
Alternativní recepty
Bizcochitos de batata dos chocolates
1h
Pastel de calabaza
1 Std. 50 Min
Pastel de batata (sin gluten y sin lactosa)
6h 15min
Pastel de calabaza al cacao con cobertura de fresa
1 godz. 30 min
Bizcocho de calabaza con frosting de anacardos
7ωρ.
Tarta de chocolate y batata
3h
Bizcocho de chocolate y calabacín
1h
Crema de avellanas, chocolate negro y dátiles
5min
Cake de dátiles, manzana y nueces sin gluten
1 godz. 30 min
Cake integral de espelta con naranja, chocolate y nueces
1 godz. 20 min
Tarta de zanahoria sin gluten (carrot cake)
2h
Bizcocho de calabaza sin gluten
2 godz. 20 min