Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Remojo de los orejones
- 150 g de orejones de albaricoque
- 150 g de agua caliente
Bizcocho
- 6 huevos
- 120 g de almendra molida
- 40 g de harina de avena
- 100 g de cacao puro en polvo
- ½ cucharadita de sal
- 1 ½ cucharadita de bicarbonato
- 100 g de dátiles sin hueso
- 240 g de agua
- 60 g de aceite de oliva virgen extra
- 40 g de aceite de coco
- 5 g de vinagre de manzana
Baño de chocolate
- 150 g de chocolate negro (85% de cacao) en trozos
- 150 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1339 kJ / 320 kcal
- Protein
- 6.4 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 23.9 g
- Nasycený tuk
- 8.6 g
- Vláknina
- 5.9 g
- Sodík
- 107.4 mg
Alternativní recepty
Bizcocho de calabaza y harina de espelta
50 min
Magdalenas integrales de calabaza (sin huevo)
1 Std. 20 Min
Brownie de batata
1 Std.
Cake de dátiles, manzana y nueces sin gluten
1h 30min
Trufas de avena y algarroba
15 Min
Tarta de Pascua de zanahoria y tres chocolates al aceite de oliva virgen extra
3 Std. 20 Min
Bizcochitos de avena, chocolate y mandarina
50 min
Tarta de chocolate y batata
3 Std.
Cheesecake de frambuesas vegano
4h 30 min
Brownies de avena y calabaza
1h 10 min
Crema de avellanas, chocolate negro y dátiles
5 Min
Cake integral de espelta con naranja, chocolate y nueces
1 Std. 20 Min