Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de higaditos de pollo limpios
- 3 huevos
- 100 g de manzana pelada, en trozos
- 70 g de vino tinto
- 90 g de vino de Oporto
- 15 g de sal
- 1 cucharada rasa de hierbas provenzales secas
- 500 g de mantequilla fundida
Gelatina
- 3 hojas de gelatina
- 300 g de caldo de carne
- 50 g de vino Pedro Ximénez
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 764 kJ / 183 kcal
- Protein
- 1.31 g
- Sacharidy
- 3.33 g
- Tuk
- 18.23 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gazpachuelo
35 min
Paté de hígado de pollo
12h
Paté a la pimienta verde con gelatina de manzanilla
5h
Mermelada de tomate
50 min
Dulce de membrillo casero
7h
Terrina de cerdo especiada con frutos secos
72 godz.
Paté de higaditos al oporto con higos
5h 15 min
Paté de campaña en terrina
26h 40min
Milhojas de ibéricos con salsa de membrillo
1 Std.
Lomo de cerdo con mayonesa de chimichurri
8 Std. 15 Min
Tortillitas de camarones (sin gluten)
50 min
Paté de higaditos de pollo
4 godz. 15 min