Paté de higaditos y manzana al oporto

Paté de higaditos y manzana al oporto

4.5 34 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 15hod. 15min.
24 rebanadas

Suroviny

  • 500 g de higaditos de pollo limpios
  • 3 huevos
  • 100 g de manzana pelada, en trozos
  • 70 g de vino tinto
  • 90 g de vino de Oporto
  • 15 g de sal
  • 1 cucharada rasa de hierbas provenzales secas
  • 500 g de mantequilla fundida
Gelatina
  • 3 hojas de gelatina
  • 300 g de caldo de carne
  • 50 g de vino Pedro Ximénez

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 rebanada

Protein 1.31 g
Kalorie 764 kJ / 183 kcal
Tuk 18.23 g
Vláknina 0.6 g
Sacharidy 3.33 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...