Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de higaditos de pollo limpios
- 3 huevos
- 100 g de manzana pelada, en trozos
- 70 g de vino tinto
- 90 g de vino de Oporto
- 15 g de sal
- 1 cucharada rasa de hierbas provenzales secas
- 500 g de mantequilla fundida
Gelatina
- 3 hojas de gelatina
- 300 g de caldo de carne
- 50 g de vino Pedro Ximénez
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 764 kJ / 183 kcal
- Protein
- 1.31 g
- Sacharidy
- 3.33 g
- Tuk
- 18.23 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paté de campaña en terrina
26 Std. 40 Min
Paté a la pimienta verde con gelatina de manzanilla
5h
Paté de quesos
15 Min
Ajoblanco
5 Min
Paté de jamón y salmón ahumado
4 Std. 10 Min
Paté en croûte
10h
Sopa de tomate
1 Std.
Dulce de membrillo casero
7h
Terrina de cerdo especiada con frutos secos
72 godz.
Paté de higaditos al oporto con higos
5 Std. 15 Min
Paté de higaditos de pollo
4h 15min
Riñones al jerez
1 Std.