
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de higaditos de pollo limpios
- 3 huevos
- 100 g de manzana pelada, en trozos
- 70 g de vino tinto
- 90 g de vino de Oporto
- 15 g de sal
- 1 cucharada rasa de hierbas provenzales secas
- 500 g de mantequilla fundida
Gelatina
- 3 hojas de gelatina
- 300 g de caldo de carne
- 50 g de vino Pedro Ximénez
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 183 kcal / 764 kJ
- Protein
- 1.31 g
- Tuk
- 18.23 g
- Sacharidy
- 3.33 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cachuela extremeña
4hod. 20min
Paté de higaditos al oporto con higos
5hod. 15min
Ajoblanco
5min
Salsa de Pedro Ximénez
35min
Salsa bearnesa
15min
Paté de campaña en terrina
26hod. 40min
Paté en croûte
10hod.
Paté de hígado de pollo
12hod.
Terrina de cerdo especiada con frutos secos
72hod.
Chutney de mango - India
1hod. 10min
Paté a la pimienta verde con gelatina de manzanilla
5hod.
Paté de higaditos de pollo
4hod. 15min