Paté de higaditos y manzana al oporto
TM31 TM5 TM6

Paté de higaditos y manzana al oporto

4.5 (34 hodnocení)

Suroviny

  • 500 g de higaditos de pollo limpios
  • 3 huevos
  • 100 g de manzana pelada, en trozos
  • 70 g de vino tinto
  • 90 g de vino de Oporto
  • 15 g de sal
  • 1 cucharada rasa de hierbas provenzales secas
  • 500 g de mantequilla fundida

Gelatina

  • 3 hojas de gelatina
  • 300 g de caldo de carne
  • 50 g de vino Pedro Ximénez

Nutriční hodnoty
na 1 rebanada
Kalorie
764 kJ / 183 kcal
Protein
1.31 g
Sacharidy
3.33 g
Tuk
18.23 g
Vláknina
0.6 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty