Paté de higaditos y manzana al oporto

Paté de higaditos y manzana al oporto

4.5 34 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 15hod. 15min
24 rebanadas

Suroviny

  • de higaditos de pollo limpios
    500 g
  • huevos
    3
  • de manzana pelada, en trozos
    100 g
  • de vino tinto
    70 g
  • de vino de Oporto
    90 g
  • de sal
    15 g
  • de hierbas provenzales secas
    1 cucharada rasa
  • de mantequilla fundida
    500 g
Gelatina
  • hojas de gelatina
    3
  • de caldo de carne
    300 g
  • de vino Pedro Ximénez
    50 g

Nutriční hodnoty na 1 rebanada

Kalorie 183 kcal / 764 kJ
Protein 1.31 g
Tuk 18.23 g
Sacharidy 3.33 g
Vláknina 0.6 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...