![Paté de higaditos y manzana al oporto Paté de higaditos y manzana al oporto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/33A5FD47-4024-4F7A-BA27-3B023ED668DB/Derivates/acab33cc-2e2d-4f26-a603-fcb631f25ad7.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de higaditos de pollo limpios
- 3 huevos
- 100 g de manzana pelada, en trozos
- 70 g de vino tinto
- 90 g de vino de Oporto
- 15 g de sal
- 1 cucharada rasa de hierbas provenzales secas
- 500 g de mantequilla fundida
Gelatina
- 3 hojas de gelatina
- 300 g de caldo de carne
- 50 g de vino Pedro Ximénez
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 764 kJ / 183 kcal
- Protein
- 1.31 g
- Sacharidy
- 3.33 g
- Tuk
- 18.23 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soldaditos de Pavía
1 godz. 10 min
Foie gras (al vacío)
72 Std.
Ajoblanco
5 min
Dulce de membrillo casero
7hod.
Paté a la pimienta verde con gelatina de manzanilla
5h
Paté de higaditos al oporto con higos
5h 15min
Fiambre de bonito fresco con encurtidos
25 Std.
Paté de campaña en terrina
26 Std. 40 Min
Cachuela extremeña
4 Std. 20 Min
Mermelada agridulce de tomate
30 Min
Mazamorra cordobesa
10 Min
Paté de higaditos de pollo
4h 15min