Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Chilischote, halbiert, entkernt
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Öl
- 400 g Rinderhackfleisch, grob zerzupft
- 150 g Wasser
-
50
g Paprikamark
nebo 50 g Ajvar - 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 250 g Aubergine, in Würfeln (2 cm)
- 300 g Porree, in Ringen (2 cm)
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 - 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- 4 TL Crème fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1733 kJ / 414 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 27 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 4.9 g
- Sodík
- 1354 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Möhren-Kartoffel-Untereinander mit Brühwurst
30 min
Paprika-Kichererbsen-Topf mit Hackfleisch
25min
Zucchini-Kartoffel-Topf mit Fleischbällchen und Ajvarsauce
50min
Ajvar-Couscous mit Hähnchen
30 min
Hähnchen-Gemüse-Topf mit Gnocchi
40 min
Hähnchen-Spinat-Ragout mit getrockneten Tomaten
30 min
Süßkartoffel-Hähnchen-Gulasch
45 min
Neue Kartoffeln mit Tomaten-Hack-Stippe
50min
Curry-Blumenkohl-Auflauf mit Hähnchen
1h
Bauerntopf zum Schlemmen
45 min
Auberginen-Paprika-Pasta
30 min
Hähnchenschenkel en escabeche aus dem Ofen
1h