Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Chilischote, halbiert, entkernt
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Öl
- 400 g Rinderhackfleisch, grob zerzupft
- 150 g Wasser
-
50
g Paprikamark
nebo 50 g Ajvar - 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 250 g Aubergine, in Würfeln (2 cm)
- 300 g Porree, in Ringen (2 cm)
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 - 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- 4 TL Crème fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1733 kJ / 414 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 27 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 4.9 g
- Sodík
- 1354 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hähnchen-Spinat-Ragout mit getrockneten Tomaten
30min
Pilz-Hackfleisch-Bolognese mit Bandnudeln
1h
Frikadellen mit Kartoffel-Möhren-Stampf
45min
Süßkartoffel-Hähnchen-Gulasch
45min
Fleischiger Kartoffel-Spitzkohl-Eintopf
1 godz. 20 min
Zucchini-Kartoffel-Topf mit Fleischbällchen und Ajvarsauce
50 min
Curry-Blumenkohl-Auflauf mit Hähnchen
1h
Low Meat Chili
45min
Überbackene Rindfleisch-Fajita
45min
Ajvar-Couscous mit Hähnchen
30min
Kartoffel-Hühner-Frikassee mit Spätzle
30min
Paprika-Kichererbsen-Topf mit Hackfleisch
25min