Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Knoblauchzehen
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g rote Paprika, in Stücken
- 25 g Olivenöl
- ½ TL Paprika de la Vera
- 200 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 200 g Chorizo, in Scheiben (1,5 cm)
- 1 Lorbeerblatt
- 600 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 400 g Kichererbsen, aus der Dose, abgetropft
- 200 g Artischockenherzen, in Öl, abgetropft
- 150 g kurze Nudeln (z. B. Penne)
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Zitronensaft
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft, gehackt, zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2564 kJ / 613 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 29 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 11.9 g
- Sodík
- 1181 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spanisches Risotto
1 Std.
Enchilada-Suppe mit Hähnchen und Tortilla-Chips
30 min
Asiatisches Hühnerfrikassee
50 min
Szechuan-Spaghetti
50 min
Winterlicher Hähnchen-Bohnen-Topf
1 Std.
Locro Argentino
30 min
Tex-Mex-Nudeln
30 min
Rindfleisch süß-sauer mit Reisnudeln
30 min
Pesto-Bohnen-Eintopf mit Nudeln
50 min
Chili con Chorizo
30 min
Bunter Zwiebel-Topf
1 Std.
Bohneneintopf "bretonische Art"
35 min