Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g Wasser
- 1200 g Kartoffeln, klein, festkochend, ungeschält (siehe Tipp)
- 500 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut
- 2 EL Zitronensaft
- 20 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 100 g Nordseekrabben, gekocht, geschält
- Salz zum Würzen
- ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 20 g Dill, abgezupft
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g Milch
- 200 g Sahne
- 2 Eier
- 2 TL Kräutersalz
- ½ TL Knoblauch, granuliert
- 2 Prisen Muskat
-
¾
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo ¾ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 geh. TL Senf
- 1 TL rote Pfefferkörner (rosa Beeren)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3279 kJ / 784 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 43 g
- Nasycený tuk
- 19 g
- Vláknina
- 7.3 g
- Sodík
- 1492 mg
Alternativní recepty
Hähnchen-Spinat-Ragout mit getrockneten Tomaten
30 min
Cremiger Hähnchen-Brokkoli-Auflauf mit Nudeln
1h 20 min
Hähnchen in Gorgonzolasauce mit Nudeln
45 min
Schnelle Tomaten-Lachs-Nudeln
30 min
Garnelen-Knoblauch-Tarte
1 godz. 45 min
Lachs-Krabben-Pasta
35min
Bandnudeln mit Brokkoli-Lachs-Sauce
35min
Kräutergarnelen mit Gnocchi
20 min
Lachs mit Pestokruste und Gemüsereis
40 Min
Tomaten-Kabeljau en papillote mit Reis
1h
Garnelen-Pasta mit Pesto-Sauce
25 min
Hackfleisch-Hirtenkäse-Auflauf
45 min