Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 - 280 g de agua (ver sugerencia)
- 15 g de levadura prensada fresca desmenuzada
-
30
g de miel
nebo 30 g de azúcar moreno - 250 g de harina de fuerza
- 250 g de harina integral de trigo
- 20 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- 20 g de avellanas
- 20 g de nueces en mitades
- 80 g de frutas secas variadas (arándanos, ciruelas pasas, higos, albaricoques, manzanas), en trozos
- ½ cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 523 kJ / 125 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 3 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 40 mg
Alternativní recepty
Pan de café con pasas
2 godz. 45 min
Pan de nueces
3h 45min
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16 godz. 50 min
Pan de soda irlandés
35min
Pan de maíz (Broa de milho)
3 Std. 30 Min
Pan integral con harina multicereales
3 Std. 50 Min
Pan de espelta
2u. 20min
Pan integral de molde
3 Std.
Pan integral de espelta y centeno
2h 15 min.
Hogaza rústica con centeno
16 godz.
Pan con kéfir, harina integral y semillas
2h 15 min.
Pan de cinco semillas
1h 50 min.