Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 - 280 g de agua (ver sugerencia)
- 15 g de levadura prensada fresca desmenuzada
-
30
g de miel
nebo 30 g de azúcar moreno - 250 g de harina de fuerza
- 250 g de harina integral de trigo
- 20 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- 20 g de avellanas
- 20 g de nueces en mitades
- 80 g de frutas secas variadas (arándanos, ciruelas pasas, higos, albaricoques, manzanas), en trozos
- ½ cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 523 kJ / 125 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 3 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 40 mg
Alternativní recepty
Pan integral de molde
3 Std.
Pan de espelta
2 Std. 20 Min
Pan de nueces
3 Std. 45 Min
Pan con kéfir, harina integral y semillas
2h 15min
Pan de cinco semillas
1h 50min
Magdalenas integrales de calabaza (sin huevo)
1 godz. 20 min
Pan integral con cerveza negra y dátiles
2h 40min
Hogaza rústica con centeno
16h
Pan de maíz (Broa de milho)
3 godz. 30 min
Bizcocho integral de zanahoria
1 godz. 20 min
Pan integral de espelta y centeno
2h 15min
Pan integral con harina multicereales
3 Std. 50 Min