Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 10 g di capperi sotto sale, sciacquati e asciugati
- 1 filetto di acciuga sott'olio
- 3 pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 15 g di olive taggiasche denocciolate
- 2 foglie di basilico fresco, lavate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di zucchine a bastoncino (1x10 cm circa)
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di origano secco
- 80 g di pomodori ciliegino a metà
- farina tipo 00 q.b.
- 600 g di lonza di maiale a fette
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1841 kJ / 440 kcal
- Protein
- 35.1 g
- Sacharidy
- 10.5 g
- Tuk
- 28.1 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Melanzane alla pizzaiola
1 Std. 10 Min
Medaglioni alla pizzaiola
40 Min
Frittata alle zucchine
40 Min
Straccetti di manzo con contorno di caponata
45 Min
Scaloppine alla pizzaiola
25 min
Medaglioni di vitello ai funghi
45 Min
Involtini di melanzane al prosciutto
1 Std.
Involtini di pollo ripieni di primo sale alle erbe aromatiche
40 Min
Petto di pollo e zucchine
50min
Scaloppine alla perugina
30 min
Involtini di pollo con pesto di pomodori secchi
50min
Scaloppine agli asparagi
1 Std.