Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 10 g di capperi sotto sale, sciacquati e asciugati
- 1 filetto di acciuga sott'olio
- 3 pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 15 g di olive taggiasche denocciolate
- 2 foglie di basilico fresco, lavate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di zucchine a bastoncino (1x10 cm circa)
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di origano secco
- 80 g di pomodori ciliegino a metà
- farina tipo 00 q.b.
- 600 g di lonza di maiale a fette
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1841 kJ / 440 kcal
- Protein
- 35.1 g
- Sacharidy
- 10.5 g
- Tuk
- 28.1 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Scaloppine alla pizzaiola
25min
Medaglioni alla pizzaiola
40min
Involtini di pollo all'arancia
1h 30min
Straccetti di pollo con erbe e pinoli
25min
Pollo in salsa verde
40min
Involtini di melanzane al prosciutto
1h
Saltimbocca alla romana
25min
Involtini di pollo con pesto di pomodori secchi
50min
Pollo e insalata tiepida di patate
55min
Scaloppine alla perugina
30min
Polpette con patate al forno piccanti
1h
Involtini lucani
50min