Pasta radicchio e pancetta

Pasta radicchio e pancetta

4.1 34 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 porzioni

Suroviny

  • 50 g di scalogno
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 250 g di pancetta a cubetti (dolce o affumicata)
  • 200 g radicchio trevisano a listarelle
  • 130 g di brodo vegetale
  • 320 g di pasta formato a piacere

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 1164.8 mg
Protein 24.5 g
Kalorie 2314.8 kJ / 553.3 kcal
Tuk 25.1 g
Vláknina 6.4 g
Nasycený tuk 7.4 g
Sacharidy 55.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...