Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di pancetta a cubetti (dolce o affumicata)
- 200 g di radicchio trevisano a listarelle
- 130 g di brodo vegetale
- 320 g di pasta, formato a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2314.8 kJ / 553.3 kcal
- Protein
- 24.5 g
- Sacharidy
- 55.3 g
- Tuk
- 25.1 g
- Nasycený tuk
- 7.4 g
- Vláknina
- 6.4 g
- Sodík
- 1164.8 mg
Alternativní recepty
Penne di mais con radicchio rosso e taleggio (senza glutine)
40min
Fusilli con fiori di zucca, pancetta e zafferano
45min
Pasta broccoli e acciughe
40min
Orecchiette speck e radicchio
35min
Mezze penne risottate 3 zeta (zola, zucchine e zafferano)
30min
Pasta integrale radicchio, provola e noci
20 Min
Pasta agretti e ricotta
45min
Risotto radicchio e pancetta
40min
Pasta con pesto di carciofi
30min
Fusilli porri, radicchio e salsiccia
30min
Risotto radicchio, speck e taleggio
35min
Casarecce radicchio, carote e prosciutto
35min