Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di cipolla a pezzi
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 2 spicchio di aglio
- 20 g di filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 - 650 g di acqua
- 300 g di ceci bianchi in scatola, scolati e sciacquati
- ½ limone, la scorza grattugiata
-
1
cucchiaio di dado per brodo vegetale
nebo 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 250 g di riso per minestre
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 978 kJ / 233.8 kcal
- Protein
- 7.1 g
- Sacharidy
- 30.2 g
- Tuk
- 9.7 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 400.2 mg
Alternativní recepty
Minestra di riso e ceci
30 min
Riso e lenticchie
45 min
Pasta e ceci con pomodorini
40 min
Penne integrali con lenticchie
25 min
Pasta e ceci (TM6)
40 min
Pasta e fagioli cannellini
40 min
Pasta risottata con crema di ceci, rosmarino e zafferano
40 min
Sedanini integrali al ragù di lenticchie rosse
1h
Purea di fagioli con spinaci
30 min
Pasta e lenticchie al pomodoro
50 min
Pasta con lenticchie rosse e salsiccia
35 min
Zuppa di lenticchie con patate dolci e pasta
35 min